Uw droomhuis gezien?, Hoe nu verder? Wat moet ik bieden? Hoeveel kan ik lenen? Is het bouwkundig ok? Betaal ik niet teveel?, Wij helpen u verder.

Servicenummer: u belt tegen lokaal tarief    
NVM aankoopmakelaar in Den Haag
  
De PrestatieMakelaars is ook in Den Haag uw NVM aankoopmakelaar. Wij werken met lokale NVM makelaars gespecialiseerd in aankoop.
 
Bij een succesvolle aankoop bedraagt het tarief 995,- + 5% over het onderhandelingsverschil*
 
Onze courtage slechts een klein onderdeel van de toegevoegde waarde die wij u bieden. De courtage verdienen wij dubbel en dwars voor u terug door zo scherp mogelijk voor u te onderhandelen.
 
Bij een succesvolle aankoop bedraagt het tarief € 995,- plus 5 % over het verschil tussen de door verkoper gehanteerde vraagprijs bij aanvang van de onderhandelingen c.q. doen van een eerste bod en de uiteindelijke koopsom inclusief roerende goederen welke deel uit maken van de onderhandeling.
 
Mocht een koopovereenkomst onverhoopt worden ontbonden op grond van een voorbehoud van financiering, eventueel andere in de koopovereenkomst opgenomen ontbindende voorwaarden of drie dagen wettelijke bedenktijd, dan brengt De PrestatieMakelaars een bedrag van € 750,- in rekening.
 
Lopen de onderhandelingen stuk of wordt er niet tot onderhandeling overgegaan, dan brengt De PrestatieMakelaars een bedrag van€ 175,- in rekening. Mocht de opdrachtgever nogmaals gebruik willen maken van de aankoopbegeleiding voor één volgende woning, dan zal genoemd bedrag van €175,= op die opdracht in mindering worden gebracht. De opdrachtgever is de courtage verschuldigd zodra de koop onherroepelijk is geworden.